1 2 3 skriv! Hæfte 2 af Kirsten Wandahl

DKK 121.00

NameRangeDiscount
Rabat for klassesæt30 - 10020 %
Varekategorier: ,

Beskrivelse

1 2 3 skriv! Hæfte 2 lægger op til, at kursisterne aktivt og selvstændigt er med til at fremskaffe materialer til de enkelte opgaver. Endvidere lægger 1 2 3 skriv! Hæfte 2 op til, at kursisterne selv arbejder videre med skriftlighed, og bliver opmærksomme på, hvordan man kan låne ord, udtryk, strategier og form fra andre skrivende personer.
1 2 3 skriv! Hæfte 2 tilbyder en god forberedelse for kursister, der er på vej til Prøve i Dansk 2 og kan bruges til de kursister, der behøver lidt ekstra opmærksomhed omkring basale skrive- og genrefærdigheder, så de kan komme i gang med at skrive, og senere gå videre til mere avancerede opgaver og materialer.
Målgruppe:
Kursister, der mangler at træne elementære skrivefærdigheder og fx har problemer med at udforme henholdsvis simple beskeder og henvendelser, e-mail og andre hverdagstekster: Danskuddannelse 2 modul 4 til 6 samt Danskuddannelse 3 modul 2 til 3. KUrsister på Ungdomsskolernes ekstra tilbud om særligt tilrettelagt danskundervisning i dansk som andetsprog og kursister på social- og sundhedsskolerne, chaufførkurser, rengøringskurser m.m.