Lise Bostrup og Henriette Bruun: Dansk grammatik for fransktalende. Grammatik og ordliste på fransk til Aktivt dansk 978-87-92000-39-2

DKK 150.00

Kategori:

Beskrivelse

Forlaget skriver

Aktivt dansk er en lærebog i dansk for udlændinge, der gerne vil lære et mundret og grammatisk korrekt dansk på kort tid. Aktivt dansk er beregnet til begynderundervisning, men den kan også bruges til at genopfriske det grundlæggende ordforråd og de vigtigste grammatiske strukturer i forbindelse med undervisning af udlændinge, der allerede har lært dansk et stykke tid.

Denne nye udgave er blevet gennemarbejdet, så de foregående års sproglige udvikling er medreflekteret, alle illustrationerne er nye, og der er tilføjet systematisk udtaletræning ved hver lektion.  De enkelte lektioner, lytteøvelser og den systematiske udtaletræning er indtalt på en cd, der følger med bogen.

Øvebogen Intensivt dansk tilbyder ekstra træning, og der er udarbejdet tilhørende grammatikbøger Aktivt dansk på engelsk, tysk, fransk, hollandsk, russisk, arabisk, italiensk, spansk og bulgarsk.